Młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna.
Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach.
PUNKTY WŁASNE
ŚREDNIO
GOŚCI DZIENNIE
JEDNOSTKA FRANCZYZOWA
OKOŁO
LITRÓW
UGOTOWANYCH BULIONÓW
12 BULIONÓW
15 DODATKÓW
DOPASUJ JAK LUBISZ
PANDA
SUSHI
WŁASNA
OFERTA SUSHI
Młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna.
Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach.
Obecnie tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości.
otwarcie pierwszej restauracji Panda Ramen w centrum Wrocławia
wywiad w gazecie Franchising.pl i Radio Ram
otwarcie restauracji Panda Sushi we Wrocławiu
podróże kulinarne i rozwój marki
projekt ogródek bar plażowy, otwarcie trzeciej restauracji
we Wrocławiu
otwarcie ramen boxa na dworcu świebodzkim we Wrocławiu, otwarcie pierwszej restauracji franczyzowej Panda Ramen w Lubinie
PANda Ramen to młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna. Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach. Obecnie tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości. Nasze restauracje są rozpoznawalnym miejscem na mapie Wrocławia.
Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 14 lat temu. Podstawy zarządzania i pracy w kuchni poparte kursem menadżerskim. Czynny kucharz, sushi master. Współtwórca innych restauracji. Prywatnie czynny zawodnik squsha, uśmiechnięty tato małego Nikosia. Pozytywnie nastawiony do życia, lubiący podróżować razem z żoną Dorotą.
Ciężko będzie znaleźć w naszym mieście kucharza z większą wiedzą na temat gotowania ramenu oraz z bogatszym doświadczeniem niż nasz Witold. Całą swoją wiedzę, zdobył poprzez wieloletnią pracę w kuchniach najlepszych restauracji oraz licznych, zagranicznych stażach oraz szkoleniach. Człowiek, który z pasją i zaangażowaniem tworzy każdy ze swoich przepisów, tak aby z dumą sygnować każdy swoim nazwiskiem.
Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 6 lat temu. Szybko osiągał kolejne szczeble restauracyjnej hierarchii, prowadzące w końcu do otwarcia pierwszej własnej restauracji. Szybko się uczy, posiada wiele umiejętności ułatwiające kierowaniem zespołem. Prywatnie fan bilarda, uśmiechnięty i lubiący ludzi.
CHCESZ DO NAS DOŁĄCZYĆ?
Sprawdź aktualne oferty pracy na naszym facebooku!